Ayurvedische Praktijk

Wat maakt Ayurvedische kennis en behandelingen zo bijzonder? De combinatie van aan de ene kant universele wetten die voor ons allemaal gelden en aan de andere kant individuele nuanceverschillen die deze kennis zeer specifiek, persoonlijk en praktisch maken.

Ayurvedische natuurtherapie bij Happy Ayurveda wordt beoefend door de specialisten die geschoold zijn in Nederland en stage hebben gelopen in India. Onze cliënten vinden het erg belangrijk om goed begrepen te worden en willen zelf ook goed begrijpen waar de adviezen en natuurtherapie over gaan. Onze specialisten spreken Nederlands en Engels, zijn lid van beroepsverenigingen en worden periodiek bijgeschoold door docenten uit het binnen- en buitenland.

Bij Happy Ayurveda helpen wij mensen beter in balans te komen en hierdoor meer plezier te halen uit hun leven. Dit doen wij door middel van gezondheidsadvies, natuurtherapie, massages en welzijnsproducten.

Wanneer je geïnteresseerd bent en open staat voor wat Ayurveda voor je kan betekenen, ben je van harte welkom voor een persoonlijk consult.

Afspraak maken