Team Happy Ayurveda

Hanne van Jaarsveld LVNT RBCZ
Mariëlle Vermeer LVNT RBCZ
Valentin Braimaister LVNT RBCZ

Wij zijn geregistreerd als Ayurvedische beoefenaars in bij de beroepsvereniging LVNT en bij het kwaliteitsregister RBCZ in Nederland voor de HBO-opgeleide therapeuten in de complementaire zorg.
Door middel van advies, begeleiding, massages en welzijnsproducten helpen wij mensen om het beste uit zichzelf te halen en geluk te ervaren. Onze visie is dat je pas echt gelukkig kunt zijn wanneer je geluk met anderen deelt. Wij geven door hoe wij zelf leven. De kennis en ervaring die wij in de realiteit van de dag vergaren, vormen ook het geluk dat wij graag onze omgeving aanbieden.

Balans behouden

Persoonlijk onderhoud, in balans blijven…zelfs je auto krijgt periodiek een APK en waar nodig wordt er olie ververst. Maar hoe houd je jezelf eigenlijk gezond? Wat doe je als de seizoenen wisselen? In het voorjaar worden bijvoorbeeld veel mensen verkouden– kan dat niet anders?

Met Ayurveda kun je jezelf in balans houden tijdens veranderende omstandigheden en seizoenen.

Ongemakken  verhelpen

Ayurveda kan je helpen om op een natuurlijke manier van ongemakken  en ziektes af te komen. Dit op zowel fysiek, mentaal en spiritueel niveau.


 • Hanne van Jaarsveld

  Hanne van Jaarsveld

  Afvallen? Aankomen? Genezen en energieker in het leven staan? Ik ben gek op voeding en wat je ermee kunt doen. Met 30 jaar ervaring in de voeding, als culinair redacteur, receptontwikkelaar en kok adviseer ik de laatste jaren mensen naar een persoonlijk gebalanceerd edoch heerlijk voedingspatroon vanuit de elementen (Ayurveda). Als Ayurvedisch therapeut adviseer en begeleid ik mensen naar een gezonder en energieker leven. Ik geeft lezingen over ‘Voeding op Maat’  en ‘Voeding als Medicijn’. Ten slotte geef ik ook nog Ayurvedische massages … om vrolijk van te worden!

  Ik ben blij met Happy Ayurveda omdat ik vanuit een inspirerende samenwerking mijn kennis beter en effectiever kan delen. • Mariëlle Vermeer

  Mariëlle Hosé

  Het is mijn doel om mensen steeds bewuster te maken hoe ze balans op ieder gewenste vlak kunnen vinden in hun leven. Vanuit verschillende invalshoeken werk ik eraan om samen met de mensen dit doel te bereiken.

  Ik ben 15 jaar geleden begonnen als sociotherapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie; daar heb ik ruim 10 jaar met plezier gewerkt. Inmiddels ben ik ook gediplomeerd schoonheidsspecialist, Ayurvedisch massagetherapeut, voedingsconsulent en Essentrics docent (een workout voor je hele lichaam, waarin kracht- en flexibiliteittraining gecombineerd wordt).

  Door een holistische aanpak en de verschillende specialiteiten te combineren, kunnen mensen nog sneller balans vinden. Dat is waarom de Ayurveda ook zo goed aansluit; omdat de Ayurveda de mens in zijn geheel bekijkt.

  Het maakt mij gelukkig om mensen te kunnen helpen; hun balans (terug) te vinden en weer blij in het leven te staan….daarom ook: Happy Ayurveda!!!


 • Valentin Braimaister

  vb

  Het beste halen uit mij zelf is afgelopen 15 jaren  mijn persoonlijke motto geweest. Intensief sporten, studeren, leuke sociale contacten en carrière maken – het moest allemaal en tegelijk. Op zoek naar bronnen om energie uit te putten, ben ik in 2009 Ayurveda tegengekomen. Ik ben over Ayurveda steeds meer gaan lezen en kennis gaan toepassen in mijn dagelijks leven, vanaf 2010 ook in formeel studie verband aan EISRA te Den Haag.  Dankzij Ayurveda kreeg ik inderdaad steeds meer voor elkaar, alleen anders dan ik verwacht had. Verrassend genoeg, werd mijn leven boeiender en mooier door werken aan zelfkennis en persoonlijk balans.

  Ik ben er zo enthousiast over wat toepassing van Ayurveda voor mij en mijn naasten betekent dat ik deze kennis graag deel vanuit Happy Ayurveda praktijk.

  Binnen Happy Ayurveda verzorg ik Ayurvedische consultaties en behandelingen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en de promotie van onze onderneming.Wanneer je geïnteresseerd bent en open staat voor wat Ayurveda voor je kan betekenen, ben je van harte welkom voor een persoonlijk consult.


Afspraak maken